Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Fietsbroeken in de beste klasse

Cykelbukser i bedste klasse

Onze nieuwe Team fietsbroeken zijn een groot succes.

Wij hebben deze supercoole fietsbroek ontwikkeld in samenwerking met onze fabriek.

Het lijdt geen twijfel dat de belangrijkste kleding voor wielrennen je bibshort is. Dit is zeker de laatste plaats om te besparen bij het kopen van fietskleding.

De nieuwe fietsbroek is het resultaat van tests en actieve samenwerking met professionele teams en is gemaakt van compressief en zeer functioneel Goffrato-weefsel. Een nieuwe en zorgvuldig ontworpen snit zorgt voor een betere aerodynamica en een maximaal comfort tijdens het rijden.

Onze nieuwe revolutionaire Endurance 3D pad, is gebouwd in samenwerking met 's werelds toonaangevende pad fabrikant Elastic Interface met behulp van de nieuwste technologieën. De fietsbroeken zijn getest door renners van het Great Britain Cycling Team en door ervaren amateurs. Feedback uit de tests is van cruciaal belang voor de beoordeling van onze fietsbeschermers en hun prestaties. Comfortabel zitten zijn belangrijke attributen die hebben bijgedragen tot de creatie van dit nieuwe topmodel fietszeil.

Zie meer hier

1 kommenter

Lars Klausen

Hej ES16. Efter at vi har skiftet til jeres nye bibshorts i vores klub, er vi super tilfredse. Selv dem som kører i jeres Elite model er meget glad for dem. Både komforten og puden er perfekt. Men Jeres Team er klar tpå højde med Assos de bedste bibs efter min mening.
De bedste hilsner Lars

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb